telefoonnummer071-3413002
telefoonnummer close tel
Bel nu 071-3413002
menu close menu

Contourenservice

Jou laten stralen is ons doel! Daarom bieden wij een gratis contourenservice aan om jouw look weer op te frissen. Dit houdt in: Voor de vrouwen het bijknippen van de pony en voor mannen het trimmen van de nekharen en bakkenbaarden. Voor deze service hoef je geen afspraak te maken. Wel adviseren wij om een paar minuten voor het heel of voor het half binnen te lopen. Dan kunnen wij je zo snel mogelijk helpen.

Haarkleuring

Haarkleuring is onze specialiteit. Elke wens kunnen wij werkelijkheid maken! Wij zijn gecertificeerde Goldwell specialisten. Met de professionele producten van Goldwell zijn de mogelijkheden eindeloos. Goldwell biedt een ruime keuze in kleuren en technieken. Ook zeer specifieke wensen zijn hierdoor mogelijk. Bijvoorbeeld ammoniakvrije haarverf, vriendelijker voor haar en hoofdhuid. Bel ons voor meer informatie over jouw wensen.

Bruidskapsels

Wij laten jou stralen op de mooiste dag van je leven! Daarvoor gaan wij eerst met jou in gesprek. In dit introgesprek geven wij advies en luisteren we naar jouw wensen. Hierbij houden we rekening met alle omstandigheden van de grote dag. We zoeken een kapsel uit dat jouw trouwjurk complementeert en dat past bij de sfeer van jouw bruiloft. Ben je van plan om als trouwauto voor een cabrio te kiezen? Wij zorgen dat jouw kapsel nog steeds perfect zit na de rit! Tevens hebben wij voordelige haaraccessoires in huis om jouw kapsel compleet te maken. Op de dag zelf nemen wij ruim de tijd om het kapsel te perfectioneren.

Kinderen

Ook de kleinste klantjes zijn bij ons van harte welkom. Wij begrijpen dat het knippen soms voor jonge kinderen een lange zit kan zijn. Daarom kunnen de jongste kinderen een filmpje kijken tijdens het knippen. Met de oudere kinderen knopen wij een leuk gesprek aan, bijvoorbeeld over hun voetbalwedstrijd komend weekend. Wij hebben altijd limonade in huis en een snoepje voor na het knippen.

autostoel autostoel
Geknipt worden in onze stoere autostoel. Wie wil dat nou niet?